Aquesta setmana tindran lloc dos homenatges a Daniel Cardona (1890-1943), pare de l’independentisme i personalitat cabdal del nacionalisme català. Dimarts l’associació Vibrant durà a terme un homenatge en el Memorial 1714 (plaça del Fossar de les Moreres) a les set hores del vespre. Hi haurà parlaments del president de Catalunya Acció, Santiago Espot; Oriol Escuté, historiador i arxiver, i Frederic Porta, secretari de Vibrant.

Diumenge vinent s’esdevindrà l’acte d’homenatge a Sant Just Desvern que té lloc del 2011 ençà, amainadat primerament per Identitat Catalana i organitzat posteriorment pels Intransigents de Catalunya. Es farà a les onze hores del matí a la plaça de Jacint Verdaguer. Hi donen suport els Intransigents de Catalunya, UPDIC, Identitat Catalana, Patriotes per la Devolució i #hiperventilats. Durant l’acte parlaran el patriota Joan Aiats, Jordi Fornas (UPDIC), Sílvia Orriols (Intransigents), Miquel Manubens (Patriotes per la Devolució).

Advertisements